Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pollotorni

Pöllötornin kautta voi lähettää tervehdyksensä Unohtumattoman Tylypahkan ylläpidolle. Vieraskirjaan voi myös jättää yhteistyö- ja linkinvaihtopyynnöt, ilmoittaa liittymisestä, esittää kysymyksiä tai muuten vain lähettää pidemmän kirjeen. Ilmoitukset lomista ja eroamisesta voi myös jättää pöllötorniin, mutta esimerkiksi mainokset ja ilmoitukset uusista tarinoista hoidetaan omien pöllöjensä kautta.

mainospöllö - ilmoituspöllö - oleskeluhuone

 [ Kirjoita ]

Nimi: x

08.10.2018 14:30
Kyselisin yhtä asiaa mahdollisesti liittyen tulevaan hahmooni. Onko siis Harry Potter -kirjasarjassa esiintyvien professorien käyttö sallittua? Ja saako esim. Harryn kadottaa kokonaan ja kirjoittaa silti saman aikaisista tapahtumista ilman Harryn olemassaoloa. Eli tarkoitukseni olisi kirjoittaa Harryn professoireilla, samasta ajasta, mutta ilman ketään kirjasarjassa mainittua oppilasta. Keksisin myös oman kulkuni tapahtumiin liittyen Voldemortin kukistumiseen ja paluuseen. Näistä asioista saatettiin mainita jossakin, mutta en ainakaan äkkiseltä löytänyt suoranaista vastausta kysymykseeni. Ihanat sivut, liityn pian!

Vastaus:

On sallittua minun puolestani. En osannut itse päättää, käytetäänkä sivuilla vanhoja tuttuja kirjoista vai keksitäänkö omat, minkä takia liittyjät voivat itse päättää keitä haluavat professoreina käyttää tarinoissaan. Roolipelin puolelle saattaa avautua mahdollisuus luoda professoreita hahmoiksi tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi mennään näin, että kukin päättää itse. :) Kirjan tapahtumista voi myös kirjoittaa omalla tavallaan eikä Harrya ja kumppaneita ole pakko käyttää.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

03.10.2018 17:43
Hei! Unohtumaton Tylypahka on nyt listattu Nefarioukseen. Linkitättehän meidät viikon kuluessa?

- alba

Vastaus:

Lisäsin linkin Hormiverkkoon. :)

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

02.10.2018 11:37
Hei! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Lisäsin linkin Hormiverkkoon. :)

Nimi: Alaska
Kotisivut: http://tylypahkaa.suntuubi.com/

16.09.2018 16:20
Moi! Ihanat sivut täällä :D Linkinvaihto käy loistavasti, mutta y-työhön en ainakaan tässä vaiheessa ryhdy, kun omat sivut ovat vielä niin uudet. Kerron kyllä sitten, jos tilanne muuttuu :)

Vastaus:

Hei, kiitos paljon! Lisäilen teidät linkinvaihtolaisiin, katsellaan sitä yhteistyötä ehkä sitten myöhemmin. :)

Nimi: Katrine
Kotisivut: http://salaisuuden.suntuubi.com/

15.09.2018 20:08
Heipsan! Kävit kyselemässä yhteistyötä tai linkinvaihtoa Salaisuudessa niin tulin ilmoittamaan että yhteistyö käy paremmin kun hyvin :) Ihanat sivut sinullakin!

Vastaus:

Hei, kiitos paljon kehuista! Mahtavaa, että yhteistyö käy. :)

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

09.09.2018 18:26
Hei! :) Miten olisi linkinvaihto? Vaikuttaa todella kivalta paikalta, ainakin sen perusteella mitä olen tässä sivuja selannut! ^^

Vastaus:

Hei! Linkinvaihto käy erittäin hyvin, tulen vielä sinnepäin ilmoittelemaan. Kiitos todella paljon myös kehuista! :)

Nimi: Vierailija2

03.09.2018 17:42
Hei! Tulin itsekkin ihailemaan sivustoja ja ne näyttävätkin hyviltä. Itse etsin tässä aktiivista ja yksinkertaista Harry Potter roolipeliä, mutta täällä ei vielä ketään oikein näy? Peli taitaa olla vasta uusi. Yhteisen chatti olisi todella hyvä, niinkuin tuossa jo sanottiin, joten tässä ''lahjoittaisin'' linkin ilmaiseen chattiin, jonka pystyy koodilla lisäämään sivulle helposti. Odotan innolla pelin oikeaa alkamista. https://www.cbox.ws/

Vastaus:

Kiitos todella paljon! Peli on tosiaan uusi ja mainostelu on vielä ollut hyvin vähäistä kiireiden takia. Viikonlopun aikana ehdin kuitenkin taas istua alas rakentelemaan, päivittelemään ja mainostelemaan paikkaa enemmän. :) Yhteinen oleskeluhuone on tulossa, mutta oleskeluhuoneista riippumatta chat on kaikille yhteinen ja sama tälläkin hetkellä. Ihanaa, että odotat ja tervetuloa vain liittymään!

Terveisin, Erin Prince 6.9.2018.

Nimi: vierailija

01.09.2018 19:03
Erittäin upea ulkoasu! Tiedän, sivut saattavat ehkä olla hitusen vaiheessa, vaikka valmiilta näyttävätkin - olisi kuitenkin kiva saada tänne yhteinen chatti, jossa jokainen oppilas tuvasta riippumatta voisi jutella.

Vastaus:

Kiitos erittäin paljon kehuista! Chatti on itseasiassa yhteinen ja sama tuvasta riippumatta, mutta yhteinen oleskeluhuone on myös tulossa. :) Vaiheessa ollaan vielä, vaikka kaikki tärkein onkin saatu jo julkaistua.

Terveisin, Erin Prince 6.9.2018.

©2018 Unohtumaton Tylypahka - suntuubi.com