Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oppilaaksi

huomioita tylypahkastamme

Unohtumaton Tylypahka tarjoaa kiinnostuneille mahdollisuuden luoda oman Tylypahkan oppilaansa ja osallistua sivuston toimintaan. Pääideanamme on tarjota mahdollisuus niin tarinoiden kirjoittamiseen kuin roolipelaamiseen. Oppilaat saavat itse valita osallistuvatko he molempiin vai haluavatko keskittyä vain toiseen. Otamme liittyjiä tällä hetkellä rajoittamattomasti, mutta hahmojen luominen per pelaaja on rajoitettu maksimissaan kahteen hahmoon näin aluksi.

Ylläpidon päivitystahti voi olla vaihtelevaa, koska oikean elämän tapahtumien kulkua ei pysty ennustamaan. Ylläpito pyrkii kuitenkin päivittelemään perusteellisesti vähintään kerran viikossa, mutta lyhyempiä viesteihin vastaamiseen painoittuvia päivityksiä voi olla useampia viikon aikana. Ylläpidon puolelle voidaan myös ottaa vahvistuksia auttamaan sivujen toiminnassa pitämisen kanssa. Kiinnostuksensa voi ilmaista pöllötornin puolella, kunhan muistaa ilmoittaa viestissä esimerkiksi sähköpostin, minkä kautta ylläpito voi olla tarkemmin yhteydessä.

sivujen järjestyssäännöt

1. Oppilaslistaa siivotaan kolmen kuukauden välein. Jos oppilaasta ei ole kuulunut 1-2 kuukauteen mitään, voidaan tämä erottaa ja poistaa listalta seuraavan oppilassiivouksen aikana. Jos oman nimensä perässä näkee erotusuhka-merkin, kannattaa itsestään ja jatkosta ilmoittaa mahdollisimman pian pöllötornissa.

2. Pidemmistä hiljaisuuksista ja lomista pitää ilmoittaa pöllötornin kautta. Lomaa voi anoa kerralla kuitenkin maksimissaan vain kuukauden ajaksi, minkä jälkeen itsestään on ilmoitettava. Tarvittaessa oppilas voi pyytää lisää lomaa, mikäli sitä tarvitsee.

3. Vieraskirjoissa ja chatissa tulee käyttäytyä asiallisesti. Tylypahkamme arvostaa kohteliasta ja muutenkin hyvää käytöstä. Muiden kiusaamista, vieraskirjojen turhaa täyttämistä eli spämmäämistä ja sisällöltään asiattomia viestejä ei katsota hyvällä. Muistakaa, että kritiikinkin voi antaa asiallisesti.

4. Toisten oppilaiden matkiminen ja kopioiminen on ehdottomasti kielletty. Tylypahkassamme ei myöskään katsota hyvällä, jos oppilas matkii toisen virtuaalisen taikakoulun tai Tylypahkan oppilasta. Pienet samankaltaisuudet ovat ymmärrettäviä eikä niistä rangaista. Oma mielikuvitus ja inspiraatio kuitenkin kunniaan.5

5. Sivuston toimintaan osallistumisen voi aloittaa, kun oppilas on hyväksytty. Hyväksytyt oppilashakemukset ilmoitetaan ilmoitustaululla, myös hylätyt oppilashakemukset ja syyt hylkäämiseen ilmoitetaan ilmoitustaululla.

edellinen ǁǁ seuraava

©2019 Unohtumaton Tylypahka - suntuubi.com