Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tylypahka

Oleskeluhuoneet

Oleskeluhuoneet ovat oppilaiden yleistä seurustelua varten. Jokaisesta oleskeluhuoneesta löytyy niin chat kuin vieraskirja, missä voi jutella omien tupalaistensa sekä muiden oppilaiden kanssa. Oleskeluhuoneista löytyy myös jokaisen tuvan palkintokaapit sekä tupapistetilanne. Oppilaiden tietoja ei kuitenkaan ole listattu oleskeluhuoneisiin vaan ne löytää makuusaleista.

Korpinkynsi Luihuinen Puuskupuh Rohkelikko
oleskeluhuoneeseen oleskeluhuoneeseen oleskeluhuoneeseen oleskeluhuoneeseen

palkintohuone

Tupamestaruus ratkeaa aina marraskuun, helmikuun, toukokuun ja elokuun viimeisenä päivänä. Tulokset julkistetaan seuraavana päivänä, jolloin myös palkinnot jaetaan sijoitusten mukaan tupien oppilaille. Tupapisteitä omalle tuvalleen voi kerätä ahkeruudella ja avuliaisuudella, esimerkiksi kirjoittamalla tarinoita, tekemällä läksyjä ja auttamalla muita oppilaita.

Kerran kuukaudessa oppilaiden joukosta valitaan kuukauden ahkerin ja avuliain oppilas, joka palkitaan arvonimellä kuukauden oppilas. Jokainen kuukauden oppilas palkitaan.

tupamestaruus

tupamestaruus ratkeaa seuraavan kerran 28.2.2019

Korpinkynsi Luihuinen Puuskupuh Rohkelikko
0 tupapistettä 0 tupapistettä 20 tupapistettä 0 tupapistettä

kuukauden oppilas

? kuukauden oppilas valitaan 00.00.

huispauskentta

Velhomaailman suosituinta urheilulajia huispausta pelataan myös Tylypahkassa. Jokaisella tuvalla on oma joukkueensa ja oppilailla on mahdollisuus pyrkiä oman tupansa joukkueeseen. Joukkueeseen voi hakea pukukoppien kautta ja sieltä voi myös tarkistaa vapaana olevat pelaajapaikat kunkin tuvan joukkueesta. Huispausmestaruuden ratkettua kaikki pelipaikat vapautuvat uudelleen, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus päästä pelaamaan. Myös kapteenit valitaan uudestaan uuden ottelukauden alkaessa.

pukukopit

haku huispausjoukkueisiin auki 1.11.-31.12. välisen ajan

Korpinkynsi Luihuinen Puuskupuh Rohkelikko
pukukoppiin pukukoppiin pukukoppiin pukukoppiin

valvojaoppilaiden kylpyhuone

Valvojaoppilaiden tehtävänä on opastaa niin uusia kuin vanhoja oppilaita sekä valvoa ja ylläpitää yleistä järjestystä. Tarvittaessa ylläpito voi antaa valvojaoppilailla lisätehtäviä, esimerkiksiä tarinoiden arvostelua. Lisätehtävät ovat yleensä vapaaehtoisia eli valvojaoppilaat voivat oman aikansa mukaan rientää auttamaan tai kiillottaa valvojaoppilaan merkkejään myöhemmin. Ylimääräisistä tehtävistä ilmoitetaan aina ilmoitustaululla.

Kerran puolessa vuodessa valitaan uudet valvojaoppilaat, joita valitaan kustakin tuvasta kaksi, tyttö ja poika. Valvojaoppilaiden valintaa varten järjestetään valvojaoppilasvaalit, missä hakijoita tarkastellaan heidän aktiivisuutensa, avuliaisuutensa ja kokemuksensa perusteella. Samaa oppilasta ei kuitenkaan välttämättä valita kahta kertaa peräkkäin eikä samalta pelaajalta voi olla sivustolla valvojaoppilaana yhtä hahmoa enempää samaan aikaan.

valvojaoppilaat

Korpinkynsi Luihuinen Puuskupuh Rohkelikko
Erin Prince, 5lk etunimi sukunimi etunimi sukunimi etunimi sukunimi
etunimi sukunimi etunimi sukunimi etunimi sukunimi etunimi sukunimi

valvojaoppilasvaalit

seuraavat valvojaoppilasvaalit järjestetään 00.00.-00.00.

©2019 Unohtumaton Tylypahka - suntuubi.com