Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oppilaaksi

Varmuuden vuoksi kannattaa kirjoittaa tiedot jollain kirjoitusohjelmalla tai vastaavalla, missä ne pysyvät tallessa sen varalta, että lomake ei tulekaan perille. Suntuubilla on joskus vieraskirjojen ja lomakkeiden kohdalla inhottava tapa kadottaa kaikki teksti, mitä niihin on juuri kirjoitettu. Hyväksytyt hakemukset ilmoitetaan ilmoitustaululla, myös hylätyt hakemukset ja syyt hylkäämiseen ilmoitetaan ilmoitustaululla. Hakemukset lähetetään alempaa löytyvään vieraskirjaan.

Yksinkertaisemmillakin hahmoilla pystyy kirjoittamaan loistokkaita tarinoita ja roolipelaamaan, hahmosi ei tarvitse olla puoliksi veela tai ihmissusi, vaikka kukaan ei kiellä sinua luomasta sellaisia. Hahmosta ei myöskään kannata tehdä liian täydellisyyden perikuvaa, joka on kaikkien suosiossa, koska oikeassakin elämässä kaikella on aina varjopuolensa. Hahmon tietoja voi myös muokata myöhemmin, jos tulee muutettavaa tai lisättävää. Tietoihin kannattaa kuitenkin panostaa, koska mitä paremmat tiedot sitä paremmin annat informaatiota muille hahmostasi.

hahmon tiedot

nimi syntymäpäivä verisääty
Vähintään etunimi ja sukunimi, mieluiten brittiläinen, mutta hahmosi voi olla kotoisin myös muualta. Keksi nimi itse, älä siis kopioi sitä esimerkiksi jostain sarjasta. Vain päivä ja kuukausi, ei vuosilukua. Hahmon syntymäpäivä lisätään kalenteriin ja onnenpäivän koittaessa, saattaa matka-arkkuun ilmestyä jotain kivaa pöllöpostin mukana. Puhdasverinen, puoliverinen tai jästisyntyinen. Puhdasverisen vanhemmat ovat kumpikin taikovaisia, puoliverisellä toinen vanhemmista on ja toinen ei, jästisyntyisellä ei kumpikaan.
vuosiluokka tupatoive luonne
Vapaasti valittavissa 1-7 luokista. Ensimmäisellä luokalla oppilaat ovat 11-vuotiaita, toisella 12-vuotiaita ja niin edelleen. Muista, ettei luokkaa pysty heti vaihtamaan eikä alemmille luokille pysty palaamaan. Toivoa voi mitä tahansa Tylypahkan neljästä tuvasta: Korpinkynsi, Luihuinen, Puuskupuh tai Rohkelikko. Lajitteluhattu tekee kuitenkin lopullisen päätöksen siitä, mihin tupaan hahmo lajitellaan. Kuvaile, millainen hahmosi on luonteeltaan. Millainen hahmosi on eri tilanteissa tai erilaisten ihmisten seurassa, millaisen kuvan hän antaa itsestään jne. Luonteeseen tulisi kirjoittaa vähintään noin 300 merkkiä.
kuva/faceclaim siviilisääty & suuntautuminen pelaaja/kirjoittaja
Halutessasi voit etsiä hahmollesi kuvan tai faceclaimin kuvaamaan ulkonäköä. Kuvat lisätään linkkinä hahmon tietoihin, faceclaimin kanssa riittää pelkästään henkilön nimi. Samaa faceclaimia tai kuvaa ei voi olla useammalla hahmolla. Kerro, onko hahmosi sinkku vai kenties varattu. Siviilisäädyn lisäksi voi kertoa hahmosi seksuaalisesta suuntautumisesta. Onko hahmosi hetero-, homo-, pan-, bi- tai aseksuaali vai kenties jotain muuta? Kerro oma nimimerkkisi, jolla liikut sivustolla. Nimimerkiksi käy myös hahmon nimi. Useammalla nimimerkillä liikkuminen on kielletty! Jos vaihdat myöhemmin nimimerkkiäsi, ilmoita siitä ylläpidolle pöllötornissa.
ulkonäkö historia nippelitieto
Kuvaile, millainen hahmosi on ulkonäöltään. Hiusten ja silmien värin lisäksi kannattaa kuvailla ja miettiä kasvonpiirteitä, onko hän pitkä, miten hän pukeutuu, pitääkö hän jotain tiettyä korua jne. Ulkonäköön tulisi kirjoittaa vähintään noin 300 merkkiä. Kerro, millainen historia hahmollasi on. Voit kertoa esimerkiksi suvun tai perheen taustoista, mistä hän on saanut arpensa, onko hän menettänyt jonkun tärkeän läheisensä jne. Historiaan tulisi kirjoittaa vähintään noin 300 merkkiä. Nippelitietoon voi ranskalaisin viivoin lisätä kaiken sen, mitä muissa kohdissa ei pystynyt kertomaan. Voit esimerkiksi kertoa hahmosi lempikirjan, pitääkö hän huispauksesta, onko hän ilta- vai aamuvirkku, mikä on hänen lempioppiaineensa jne.

edellinen ǁǁ seuraava

hakemuksen lähettäminen

 [ Kirjoita ]

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

22.11.2018 22:36
Nimi: Rosalind Bates
Syntymäpäivä: 22.02.
Verisääty: Puoliverinen
Vuosiluokka: 5
Tupatoive: Korpinkynsi (koska olen aina Rohkelikko tahi Luihuinen niin ajattelin repäistä ja ehdottaa Korpinkynttä vaihtelun vuoksi).

Luonne: Rosalind on luonteeltaan hyvin passiivis-aggressiivinen. Hän on liian fiksu alkaakseen fyysisesti tappelemaan kenenkään kanssa, mutta hänellä on voimakkaat mielipiteet ja hän on aika sarkastinen aika ajoin. Hän on kuitenkin pohjimmiltaan herkkä ja taiteellinen sielu. Hän on välistä liian fiksu omaksi parhaakseen. Tykkää suunnattomasti lukemisesta ja opiskelusta. Saattaa antaa itsestään aluksi hiljaisen kuvan, mutta oikeasti hän tarkkailee ja lukee ihmisiä koko ajan, yrittäen ottaa heistä selvää ennen kuin hän päättää kuinka suhtautuu heihin.

Kuva: https://pixabay.com/en/celtic-woman-female-young-pagan-1880944/

Siviilisääty & suuntautuminen: sinkku & biseksuaali.
Pelaaja/Kirjoittaja: Lakritsipiippu

Ulkonäkö: Hänellä on luonnostaan punertavat hiukset ja ruskeat silmät. Hänen hiuksensa ovat pitkät ja kiharat. Rosalind on vain 160cm pitkä ja häntä ärsyttää se fakta että hän on niin pienikokoinen, mutta hän tietää että hän on fiksumpi kuin moni muu joten ehkä se kompensoi sitä pituuden puutetta. Rosalindillä on todella pienet ja sirot kädet ja pitkät sormet. Hänen isänsä kutsuu hänen käsiään pianonsoittajan käsiksi.

Historia: Rosalindin äiti on jästi ja isä velho. Hänen äitinsä ei tiennyt mitään velhomaailmasta eikä liioin Rosalindkään ennen kuin Tylypahkan pöllö toi kirjeen Rosalindin täyttäessä 11 vuotta. Rosalindin äiti järkyttyi todella paljon, koska hänen äitinsä on todella uskonnollinen. Ensimmäinen vuosi Tylypahkassa oli rankka Rosalindille, koska hänen isänsä ja äitinsä riitelivät kun Rosalind meni jouluksi kotiin. Toisena vuonna hänen vanhempansa ottivat avioeron ja Rosalind on kesät isänsä luona ja joululomat hän viettää Tylypahkassa, koska hänen äitinsä ei tahdo olla tekemisissä velhomaailman kanssa. Rosalind on tottunut uuteen järjestykseen elämässään, mutta silti häntä kaihertaa huonot välit äitiinsä. Tämän tarinan tarkoitus on katsoa kuinka Rosalind selviää viidennen vuoden haasteista, suhdekiemuroista ja äidin yllättävästä yhteydenotosta.

Nippelitietoa:
- Lempinimi Osa. Isä alkoi alunperin kutsumaan Rosalindia Osaksi, ja se jäi päälle.
- Lempikirja on jästikirja Ronja Ryövärintytär, koska se muistuttaa häntä omasta perhetilanteestaan jollain tapaa.
- Tykkää lukea ja tulkita runoja.
- Tykkää seurata Huispausta, mutta ei halua pelata ikinä.
- Rosalind tykkää kaikista aineista tasapuolisesti paitsi ennustuksesta.
- Ei ole todellakaan aamuvirkku.

Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 25.11.2018

Nimi: Miwa
Kotisivut: http://venusian.suntuubi.com/

19.10.2018 21:25
Nimi: Cynthia Lavinia Marlowe

Syntymäpäivä: 21.5

Verisääty: Puhdasverinen. Häntä kuitenkin pidetään jästisyntyisenä (ks. historia)

Vuosiluokka: 1

Tupatoive: Luihuinen, mutta oikeastaan on aika yhden tekevää mihin tupaan Cynthia joutuu.

Luonne: Cynthia ei ole ikinä ollut mikään kamalan suosittu, ei ainakaan ikätoveriensa keskuudessa. Häntä on jästien keskuudessa pidetty hyvin outona hiipparina, sillä Cynthian läheisyydessä tuntuu sattuvan outoja asioita. Cynthia on omissa oloissaan viihtyvä tyttö, jota usein luullaan ujoksi tämän seikan takia, mutta ujo Cynthia ei ole. Hän on jotenkin aina tiedostanut, ettei kuulu muiden jästilasten joukkoon, joten hän ei ole ikinä tieten tahtoen hakeutunut heidän seuraansa.

Cynthia on perusluonteeltaan oikeastaan ihan ystävällinen, jos häneltä onnistuu saamaan halaistua sanaa, mutta kun onnistuu hänen huomaa olevan varsin eloisa tapaus, joka mielellään laukoo nenäkkyyksiä muille. Jostain kumman syystä Cynthia ei ole turhan valikoiva ystävien suhteen, muttei ole siitä luottavaisemmasta päästä. Hän tapaa ystävystyä kaikenlaisten outolintujen kanssa. Cynthia on kovin mitään sanomaton, kun kyse on sellaisesta asiasta kuin ”ystävyys”, Cynthialla menee näihin oma aikansa, hän harvemmin kutsuu ketään ystäväkseen, mutta kun näin on, kyllä huomataan ketkä Cynthia ystävikseen laskee sillä hänellä, on tapana pitää näiden puolia samoin kuin itsensä. Eikä hän koskaan käännä näille selkäänsä, ellei häntä sitten petetä.

Cynthia on ystäviään kohtaan suojeleva ja kohtelee näitä kunnioituksella, mutta jos hänen luottamuksensa pettää tai hänestä tehdään pilkkaa, toivoisit olevasi jossain muualla. Cynthia ei ehkä näytä tunteitaan julkisesti, mutta hän ei ikinä unohda petosta. Hänellä on usein tapana kaivaa vihollistensa pahimmat pelot tai heikot kohdat esiin, kukaan ei tiedä miten hän sen tekee mutta tämä onkin suurin syy sille, miksi hänet usein jätetään oman onnensa nojaan.

Koulunkäyntiin Cynthia suhtautuu vakavasti ja hänestä on mukava oppia kaikenlaista, hän on varsin välkky ikäisekseen. Vaikka Cynthia onkin sanavalmis ja esittää useimman osan ajasta kovaa, sellainen hän ei kuitenkaan ole, vaan pyrkii kovaa esittämällä peittämään omat epävarmuutensa – ja niitähän löytyy. Hänellä on myös jonkinmoinen temperamentti, vaikka sitä ei kyllä näin kylmän rauhallisesta tytöstä uskoisi, Cynthian pinna on kestävä, mutta se ei tarkoita, että se kestäisi ikuisesti. Cynthian suututtamiseen tarvitsee hyvän tovin, mutta hänen suututtamisensa ei välttämättä ole suotavaa.

Kuva: https://weheartit.com/entry/51018320

Siviilisääty/suuntautuminen: Sinkku/Hetero

Pelaaja/Kirjoittaja: Miwa

Ulkonäkö: Cynthia on tavallisen näköinen, kenties hieman ikäistään pienikokoisempi tyttö, jolla on maidon valkea iho. Cynthia on hieman ikäistään nuoremman näköinen, hänellä on vielä lapsen pyöreät kasvot ja lyhyet raajat. Tämä yksityiskohta tuntuu harmittavan Cynthiaa koska ihmisillä on tapana kävellä hänen ylikseen – onhan hän pieni ja lisäksi varsin huomaamatonkin. Mutta kuitenkin aika nätti tyttölapsi, vaikka eipä hän sitä itse huomaa. Cynthialla on pitkät, jokseenkin aaltoilevat sysimustat hiukset, joita tyttö pitää usein pään taakse poninhännälle sidottuna. Cynthialla on smaragdin vihreät tarkkaavaiset silmät, jotka ovat ainakin Cynthian mielestä hänen ulkonäkönsä kaunein osa.

Vaatetukseltaan Cynthia viihtyy parhaiten melko poikamaisissa vaatteissa, joissa on helppo liikkua huolettomasti, hameet eivät kuulu Cynthian lempivaatteisiin. Tämä on kuitenkin aika ironista, sillä Cynthia nähdään useimmiten koulupuvussaan, sillä tyttö ei halua jästivaatteidensa herättävän liiaksi huomiota kaikkien nuorten noitien ja velhojen keskuudessa.

Perusvaatetukseltaan Cynthia suosii löysempiä farkkuja ja neuleita – hän nimittäin palelee helposti, minkä tähden Cynthiasta on mukava pukeutua lämpimästi. Vaatteiden väriskaala tuntuu olevan aika tummanpuhuva, sillä ne koostuvat lähinnä mustasta, tummansinisestä tai tummanharmaasta.

Historia: Cynthia syntyi vanhaan puhdasveriseen velhosukuun nimeltä Everleigh. Hänen vanhempansa Flavian ja Laverna Everleigh tukivat aikoinaan erästä pimeyden velhoa, ja päätyivät sen jälkeen Azkabaniin lukkojen taakse, mikä jätti heidän alle vuoden ikäisen tyttölapsensa vanhemmitta. Vaikka kummallakin oli sukulaisia, Cynthia päätyi kuitenkin jästiorpokodin kautta tavallisten jästien kasvatettavaksi – syitä tähän voi vain arvailla...

Niin Cynthia kasvoi Marlowen perheessä. Hänen jästivanhempansa Robert on psykologi, joka pitää vastaanottoa Maidstonen kaupungissa, josta perhe on kotoisin. Cynthian jästiäiti, Amelia Marlowe on jonkin sortin tiedemies… tiedenainen? Cynthia ei oikeastaan tiedä, mitä hän työkseen tekee, eikä hän varmaan ymmärtäisikään. Äiti ei kuitenkaan ole usein kotosalla, sillä tekee suurimman osan ajastaan töitä Manchesterissa.

Vanhempiensa harmiksi, Cynthia ei ole ikinä osannut solmia kestäviä ystävyyssuhteita täkäläisten ikätoveriensa kanssa. Tämä huolestuttaa hänen vanhempiaan, eivätkä he oikein ymmärrä tytärtään ja tämän tunnetta siitä, että on erilainen kuin muut. Noilla on tapana sulkea silmänsä siltä kaikelta oudolta, joka Cynthian ympärillä tuntuu tapahtuvan. Nuo eivät myöskään ymmärrä – eivätkä myöskään osaa ymmärtää sitä, että heidän adoptoimansa lapsi on noita. Siis eihän noitia ole olemassakaan. Tämän takia Cynthian välit adoptiovanhempiinsa alkavat viiletä, sillä tyttö tajuaa, etteivät he todellakaan ymmärrä häntä, tai edes yritä ymmärtää.

Nippelitietoa

- Cynthia on kiinnostunut loitsuista ja muodonmuutoksista. Erityisesti animaagit kiinnostavat häntä.

- Cynthia on kovin eläinrakas ihminen, ja tuntee olonsa turvallisemmaksi näiden seurassa.

- Kuluttaa paljon kirjastoa niin kotona Maidstonessa kuin Tylypahkassakin. Niin velho – kuin jästikirjallisuuskin menee.

- Kuluttaa vapaa-aikaansa vanhojen urbaanien legendojen tutkimisella.

- Vaikka tuo viihtyykin Tylypahkassa hyvin, Cynthia kuitenkin kaipaa eräitä asioita jästimaailmasta, näitä ovat mm. ananaslimsa ja kirpeät suklaakuulat, joiden suurkuluttaja Cynthia on.

- Cynthia ei ole urheiluihmisiä, häntä ei kiinnosta jästiurheilu, eikä tyttö välitä edes huipauksesta. Hän ei oikein ymmärrä mitä järkeä näissä on.

- Sen sijaan Cynthia on enemmänkin lukutoukka, hänen lempikirjoihinsa kuuluu mm. Ihmeotukset ja niiden olinpaikat.

Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 23.10.2018

Nimi: Windy

12.10.2018 16:54
nimi: Ninette "Nette" Alice Laurent

syntymäpäivä: 23.5

verisääty: Puoliverinen

vuosiluokka: 2.

tupatoive: Korpinkynsi

luonne: Ninette on useimmiten iloinen. Hän panostaa kouluun ja yrittää olla aina mahdollisimman ahkera. Ninette on ystävällinen, mutta viihtyy paremmin yksin. Jos häntä häiritään kesken tehtävän, hän saattaa hieman ärähtää, mutta muuten hän yrittää tulla toimeen. Ninette ei ole kovin puhelias, eikä useimmiten aloita keskustelua. Hän on tunnollinen, mutta ei olisi ensimmäinen kerta, kun joku yllättää hänet yöllä käytävästä. Ninette tekee kaiken, jopa ei sallitut asiat, viimeistä piirtoa myöten, eikä jätä mitään puolitiehen.
Ninette on arka ja hieman ennakkoluuloinen, mutta pystyy rentoutumaan ystäviensä seurassa. Koulutehtävät hän ottaa kuitenkin avoimin mielin vastaan.


siviilisääty & suuntautuminen: Ninette ei ole vielä varma suuntautumisestaan, mutta pieni kesäromanssi hänellä oli erään tytön kanssa.

pelaaja/kirjoittaja: Windy

ulkonäkö: Ninette on kaunis nuori neiti, jonka pitkät punainen tukka on aina kahdella saparolla. Ninette käyttää koulukaapua, mutta silloin kun hänellä ei kouluvaatteita ole päällään tyttö käyttää mustia farkkuja ja huppareita. Ninette on aina ollut lyhyt ikäisekseen ja hän on luonnostaan hoikka. Nineten silmät ovat kirkkaan vihreät ja hänen ihonsa on hieman kalpea. Ninetellä on mustat pyöreähköt silmälasit.

historia: Nineten perhe on kotoisin Ranskasta, mutta he muuttivat myöhemmin Englantiin. Tytön äiti on noita, mutta isä on jästisuvusta. Hänen äitinsä kuitenkin kuoli muutama vuosi nuorimman lapsen syntymän jälkeen tulipalossa. Ninetellä on kaksi pikkuveljeä, jotka ovat kumpikin jästejä. Ninette on siis perheensä ainoa taikova. Tyttö on pienestä pitäen opetettu jästien tavoille, eikä äidistä tai taikovasta väestöstä mainittu ennen kirjettä Tylypahkaan.

nippelitieto:
Lempi...
-aine: loitsut
-ruoka: kaikki junasta ostettavat
-kirja: Nälkäpelit
-väri: tumman liila ja -sininen
-eläin: kissa

-omistaa oranssin sekarotuisen kissan nimeltä Siru
-sauva on pajua ja sisältää lohikäärmeen sydänjuurta, 11,5 tuumaa
-rakastaa huispausta

//Kuva tulossa pian

Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 16.10.2018

Nimi: Tasha Forest

21.09.2018 17:14
Nimi:Tasha Eleanor Forest
Syntymäpäivä: 10.2.
Verisääty: puhdasverinen
Vuosiluokka:1
Tupatoive:korpinkynsi tao Rohkelikko

Luonne: Tasha on iloinen ja auttavainen. Hänellä on kuitenkin huono tapa olla hiukan liian rohkea ja innokas. Hän on kuitenkin säännöistä välittävä ihminen. Tasha rakastaa kirjoittamista ja lukemista. Tasha rakastaa yli kaiken eläimiä.

Kuva/ faceclaim:Tasha cobbs
(laihempi vain)
Siviilisääty/suuntautuminen: Tasha on sinkku ja hetero.
Pelaaja/ kirjoittaja: Tasha Forest

Ulkonäkö:
Tasha on tummanruskeahiulsinen ja hänellä on syntyjään tumma iho. Hänellä on ruskeat silmät, selvästi erottuvat kasvot ja hänen suunsa on pieni. Tasha Forest on pitkä, aika laiha, vaikka äitinsä aina laittaa uuden lautasellisen ruokaa eteensä.

Historia: Tashalla on pari luutaselkkausta ministeriön kanssa innostuksensa tähden. Hänen sukunsa on pysynyt kaidalla tiellä lukuun ottamatta Jackson Forestia. Perheensä isä on töissä taikaministeriössä taikalainvartijaosastolla. Äiti auttaa vähäosaisempia. Hänen kummisetänsä Jack on kuollut. Hän kuoli pyhässä mungossa vakavaan sairauteen joka on todella harvinainen.

Nippelitietoa
- Tasha rakastaa huispausta.
-Tashan suojelius on pantteri.
- Sauva on tammea ja sisältää feenikslinnun sulan. 13,5 tuumaa pitkä.
Lempioppiaine on loitsut.

Vastaus:

Hakemus hylätty 23.9.2018: Luonteen ja ulkonäön merkkimäärät ovat vajaat, kummassakin tulisi olla vähintään 300 merkkiä pitkät kuvaukset. Merkkimäärän pystyy tarkistamaan esimerkiksi täältä: https://www.laskurini.fi/hyoty/sanalaskuri-merkkilaskuri

Kunhan hylkäykseen johtaneet kohdat on korjattu ja lähetetty uudelleen tähän vieraskirjaan, voidaan hakemus hyväksyä, mikäli ehdot täyttyvät.

Nimi: Cualacino

16.09.2018 16:54
nimi: Lucy Elain Morgan
syntymäpäivä: 13.2.
verisääty: puoliverinen
vuosiluokka: 5.
tupatoive: -

luonne:
Lucy on ulkosesti hyvin käyttäytyvä ja hillitty nuori neito, joka ei paljon itsestään huutele. Hän ei ole millään tasolla ujo tai antisosiaalinen, hän ei yksinkertaisesti näe puolitutuille juttelemista tärkeänä asiana. Lucy on sen tähden ehkä hieman salaperäinen, sillä moni ei voi sanoa tuntevansa tyttöä. Yleinen mielipide hänestä on kuitenkin se, että punapää on asiallinen ja järjestelmällinen.

Lucylla onkin kaikki asiat aina täysin järjestyksessä. Hän pitää tarkkaa kirjaa aikatauluista ja tehtävistä asioista. Tämän tähden Lucy on aina paikalla ajoissa, mieluummin reilusti ennen sovittua aikaa. Tämä takaa sen, että mitään ei jää tekemättä, ja kaikki tehdään vieläpä ajoissa. Jos Lucy ei olisi ajan ja tilanteen tasalla jatkuvasti, epävarmuus söisi hänet varmasti elävältä.

Tarkan kalenterin ylläpitämistä vaatii myös Lucyn korkeat tavoitteet. Kunnianhimoa nuorelta neidolta löytyy nimittäin loputtomiin asti. Hän on varma siitä, että pääsee mihin tahansa tavoitteeseen oikeilla keinoilla. Kova työ ei kuitenkaan ole pääasiallinen keino, sillä Lucy tarttuu usein oikopolkuun, jolla välttää päänsä vaivaamista. Tuo ei johdu siitä, että tyttö olisi laiska, vaan hän pikemminkin käyttää säästetyn ajan jonkun muun asian tavoittelemiseen. Hän ei myöskään koskaan laista tarpeellisista tehtävistä, vaan tekee kaiken, mitä hänen täytyykin. Lucy ei myöskään koskaan suoranaisesti riko sääntöjä, vaan hän kiertää ne päästäkseen helpommalla. Lakiakaan tyttö ei tahdo rikkoa, sillä hänellä on kuitenkin käsitys moraalista.

Vaikka Lucy ei olekaan sisimmistään täysin mätä, ei nuorta voi silti kiltiksi luonnehtia. Hän ei tunne juuri ollenkaan myötätuntoa muita kohtaan, ja onkin hyvä manipuloimaan ihmisiä. Hän tietää usein tasan mistä naruista vetää saadakseen jonkun toimimaan haluamallaan tavalla. Ei ole harvinaista että Lucy käyttäisi muita hyväksi saavuttaakseen omat tavoitteensa, mikäli tilanne sitä vaatii.

Lucy ei turvaudu muihin ihmisiin vain kuin pakon alla, sillä hän on äärimmäisen itsenäinen ja pyrkii tekemään kaiken itse. Omat saavutukset tuovat neidolle paljon enemmän tyydytystä kun maali on saavutettu täysin itsenäisesti, käyttämättä muita välineinä sen aikaansaamiseksi.

Jopa itsenäiset, vahvat ihmiset tosin tarvitsevat joskus jotakuta, jolle puhua. Lucykaan ei ole poikkeus tässä tapauksessa, minkä tähden tytöllä on pieni, mutta tiivis ystäväpiiri. Huolimatta häneen kohdistuvasta yleisestä oletuksesta, Lucy on oikeasti todella uskollinen ihmisille, jotka ovat hänelle kaikkein läheisimpiä. Vaikka hän ei välttämättä olisi valmis uhraamaan henkeään noiden puolesta, voisi sanoa, että muuten neito tekisi mitä tahansa läheistensä tähden.

Vaikka uskollisuutta voisi pitää vahvuutena, Lucy käsittelee sitä yhtenä suurimmista heikkouksistaan. Hän yrittää piilotella ulkomaailmalta sitä, kuinka paljon hän tietyistä ihmisistä välittää. Miltei kaikki hänen ystävistään ovat varmasti sitä mieltä, ettei Lucy pidä heitä juuri missään arvossa, vaikka todellisuudessa asia on aivan toisin päin. Ainoa ihminen, joka saa kokea ja nähdä Lucyn välittävän puolen, on tytön isä. Tuon edessä hän pystyy juuri ja juuri olemaan heikko ja haavoittuvainen.

Muutkin heikkoutensa Lucy pitää täsmällisesti piilossa syvällä sisällään. Koska hän on itsekin taitava manipuloimaan, hän tietää kuinka helposti hyväksikäytettävissä ihmisten heikot kohdat ovat. Sen tähden hän pitää tärkeänä sitä, ettei kukaan saa selville hänen omiaan. Välittämisen lisäksi muun muassa ajoittainen epävarmuus ja menettämisen sekä epäonnistumisen pelko ovat piilossa Lucyn tyynen maskin takana.

Epäonnistumisen pelko on Lucylla hyvin vahva, sillä koulussa erinomaisesti pärjäävänä, taitavana noitana jonkun asian mokaaminen tuntuu äärimmäisen hankalalta asialta. Hän ei tahdo tulla nöyryytetyksi millään muotoa, minkä tähden hän piilottelee tietämättömyyttään ja epäonnistumisiaan viimeiseen pisaraan saakka.

Yksinkertaisesti Lucy on laskelmoiva, looginen ja kunnianhimoinen noita, joka kuitenkin välittää syvästi itselleen tärkeistä ihmisistä. Tytön ja hänen asettamien maalien väliin ei tule kukaan eikä mikään, sillä tuo taistelee tiensä saavuttaakseen haluamansa keinolla millä hyvänsä. Hän onkin noita, jota tuskin kukaan tahtoisi vihamiehekseen.

kuva/face claim: Dasha Milko/Daria Milky
siviilisääty & suuntautuminen: sinkku, demi-heteroromanttinen aseksuaali
pelaaja/kirjoittaja: Cualacino

ulkonäkö:
Kokonaisuudessaan Lucy on siro ja sievä nuori nainen. Hän on rakenteeltaan kovin kapea, muttei kuitenkaan täysin muodoton. Vaikka Lucy ei ole mistään uhkeimmasta päästä, on hänellä silti hieman kapeneva vyötärö ja sievät rinnat. Näitä piirteitä korostaa se, ettei Lucyn kehosta löydy lainkaan ylimääräistä rasvaa. Hänen kapeat raajansa ovat myös pitkiä ja Lucy yltääkin 174 sentin pituuteen, josta hänen pitäisi kasvaa vielä muutama sentti.

Tytön pitkää, kapeaa olemusta myötäilevät pitkät, laineiset, oranssinsävyiset hiukset. Nuo yltävät Lucyn alaselälle asti, ja ovatkin pituutensa tähden usein tiellä. Sen tähden Lucy pitää usein hiuksiaan kiinni, yleensä leteillä. Hiusten hoito on vienyt aina turhan paljon aikaa, joten tyttö on opetellut kaikki mahdolliset loitsut, joista on hyötyä hänen hiustensa kanssa.

Punapäihin liitettyjen stereotypioiden tapaan Lucylla on kalpea iho, siniset silmät ja nenällä ja poskillaan pisamia. Pisamien koristama nenä on siro ja hieman pystysuuntainen. Sama sirous jatkuu pyöreissä, mutta terävänurkkaisissa silmissä ja vaaleissa kulmakarvoissa. Toiseen suuntaan mennään täyteläisten, vahvan amorinkaaren omaavien huulten kanssa. Yksinkertaisuudessa jokainen Lucyn kasvonpiirteistä on sievä, mikä takaa lopputuloksen harmonisuuden persoonallisissa kasvoissa.

Myös Lucyn olemus on sievä ja hillitty. Hän ei erityisemmin elehdi suurieleisesti tai nopeasti, vaan hänen kaikki liikkeensä ovat sulokkaita ja tarkoin harkittuja. Siitä huolimatta jokin nuoren noidan olemuksessa on hallitsevaa ja kertoo siitä, että hän pitää itseään korkeassa arvossa. Hieman epävarmemmat henkilöt voivat hyvinkin tuntea alemmuutta Lucyn turhan ylpeän olemuksen kohdatessaan.

Pukeutumisestaan punapää on tarkka, sillä hän haluaa varmistaa, että vaatteet näyttävät mahdollisimman hyviltä kapean vartalonsa suhteen. Neito ei kaihda hameita tai mekkoja ja käyttääkin niitä suunnilleen saman verran kuin housuja. Värien suhteen Lucy suosii tummansinistä ja -harmaata, heti niiden perään muita tummia sävyjä. Korujen käyttö on hillittyä, mutta sinisilmä tykkää kuitenkin käyttää niitä. Yleensä häneltä löytyy ohut sormus ja pieni kuunsirppikaulakoru, molemmat hopeisia. Lävistyksiä Lucylla ei ole lainkaan.

historia:
Jästin ja noidan välinen rakkaus päättyi siihen, kun parille syntyi tytär. Äiti ei nimittäin selvinnyt vaikeasta synnytyksestä, eikä tytönkään tulevaisuus näyttänyt valoisalta. Pienokainen kuitenkin taisteli, ja hänestä tuli isänsä ainoa aarre, joka muistutti tuota kuolleesta rakkaastaan. Nainen ei kutenkaan ollut ehtinyt kertoa taikuudesta miehelle, joten puoliverinen lapsi kasvoi täysin autuaana velhomaailmasta.

Kaksihenkinen perhe asui etelä-Walesissa, josta sekä Lucyn isä että äiti olivat kotoisin. Tyttö oli hyljeksitty oman ikäistensä seurassa kasvaessaan, sillä hänen ympärillään sattui joskus omituisia asioita. Siispä Lucy oppi olemaan itsekseen, ainoana turvanaan isänsä. Kukaan ei osannut sanoa, että Lucyn ympärillä tapahtuvat ilmiöt olivat totuudessa taikuutta. Vasta Lucyn täytettyä yksitoista, asiat selkeytyivät yllättäen.

Taikamaailmassa kaikki oli uutta Lucy-paralle. Hän sai tietää äitinsä olleen noita, mutta se ei tehnyt tuota uutta maailmaa yhtään tutummaksi tytölle. Hän oli kuitenkin päättäväinen oppiakseen ja pärjätäkseen taikamaailmassa. Syvällä sisimmässään Lucylla oli toive siitä, että hänet viimein hyväksyttäisiin kun hän pääsisi omankaltaistensa joukkoon.

Tylypahkassa Lucyn toiveisiin vastattiin jollain tavalla. Tyttö sai muutaman ystävän, joista tuli hänelle korvaamattomia, mutta hän sai myös joiltain puhdasverisiltä elitisteiltä muutaman likaisen katseen sen tähden, että hän ei tiennyt paljoakaan taikuudesta kasvettuaan jästien kanssa. Nuo harvain asenteet saivat kuitenkin Lucyn monin verroin motivoituneemmaksi, ja hän päätti näyttää olevansa parempi noita kuin moni velhomaailmassa koko ikänsä elänyt puhdasverinen.

nippelitieto:
- sauva marjakuusta, ytimenä lohikäärmeen sydänjuuri, 12½ tuumaa, taipumaton
- suojelius on lumileopardi
- omistaa naaraspuolisen albiinon lehtopöllön, jonka nimi on Nerys
- seksuaalisen suuntautumisen kanssa liikkuu harmaalla alueella, tosin kokee seksuaalista halua vain erittäin vähän, muttei ole seksuaalista suhdetta vastaan, mikäli kumppani sellaista tahtoo. Ei kuitenkaan koe polttavaa tarvetta myöskään romanttiselle suhteelle, mutta jos sopiva ihminen sattuisi kohdalle, voisi hyvinkin alkaa seurustelemaan
- puheessa lievä walesilainen aksentti
- Pinterest-taulu: https://fi.pinterest.com/mursunviiksi/lucy-morgan/

Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 23.9.2018

Nimi: Trithan

14.09.2018 21:40
Nimi: Poppy Cloey Learmoth
Syntymäpäivä: 4.10
Verisääty: puoliverinen
Vuosiluokka: 4lk
Tupatoive: Rohkelikko
Siviilisääty & suuntautuminen: sinkku, ei määrittele seksuaalisuuttaan vielä
Pelaaja/Kirjoittaja: Trithan

Luonne:

Aiemmin pirteänä ja iloisena tunnettu Poppy on palannut neljännelle kouluvuodelleen apeampana, hiljaisempana ja sulkeutuneempana kuin ennen. Syynä tähän on hänen kuulonsa osittainen menetys, joka oli pelottava kokemus tytölle. Poppy tuntuu olevan koko ajan varuillaan, nyt kun hän ei pysty havainnoimaan ympäristöään yhtä hyvin kuin aiemmin. Totta kai tyttö on edelleen iloinen, nauttii vitseistä ja hyvästä seurasta, mutta vain silloin, kun hän pystyy rentoutumaan ja tuntee olevansa turvassa. Muuten Poppy on suhteellisen arka, ja säikähtää helposti kaikkia yllätyksiä, kuten yhtäkkiä takaa ilmestyviä muita ihmisiä tai nopeita ja arvaamattomia eleitä.

Poppy on kiltti ja kohtelias. Hän pelkää loukkaavansa jotenkin muita, joten hän varoo aina sanojaan ja miettii yleensä pitkään ennen puhumista. Poppy saattaa vaikuttaa hiukan hitaalta sosiaalisissa tilanteissa, ja sellainenhan hän vähän onkin. Kun hän kuitenkin on sellaisessa seurassa, jossa tyttö tuntee olonsa turvalliseksi ja rennoksi, hän on avoimempi ja puhuu rohkeammin. Poppyn suusta kuulee harvemmin vitsejä, mutta tyttö on todella helppo saada nauramaan. Hän on huumorintajuinen ja iloinen, ja hänen viihdyttämisensä ei ole vaikeaa. Joskus Poppyn huumorintaju saattaa olla myös vähän turhan lapsellinenkin.

Koulun ja opiskelun suhteen Poppy on tosissaan, ja ottaa sen melko vakavasti. Hän kuitenkin jättää aikaa myös muulle, eikä ole aina kiinni kirjassa. Tyttö ei pelkää ottaa riskejä, ja pyrkii aina ylittämään itsensä. Hän ei pidä omalle mukavuusalueellensa jämähtämisestä, sillä Poppy tuntee että se ei ikinä johda mihinkään. Tytöllä on suuria unelmia, ja hän on valmis tekemään kovasti töitä saavuttaakseen ne.

Kuva: Anastasia Bezrukova ( https://i.imgur.com/fS0aYtt.jpg )

Ulkonäkö:

Poppy on melko pienikokoinen, noin 150 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan siro. Tyttö on vaaleaihoinen ja soma, hänen kasvonpiirteensä ovat pehmeät ja sopusuhtaiset. Poppyn silmänsä ovat harmaat, ja ripset melko tummat. Hänen kulmakarvansa ovat hiuksia paljon tummemmat, ja melko ohuet. Poppyllä on vaaleanruskeat, pitkät hiukset, jotka yltävät vapaina hänen keskiselälleen. Aavistuksen verran lainehtivat hiukset ovat yleensä vapaina, ja niissä on aina keskijakaus.

Poppy pukeutuu koulussa aina koulupukuunsa, valiten yleensä harmaan villapaidan kauluspaitansa päälle. Poppy käyttää mieluummin hametta kuin housuja, ja niiden alla aina tummia, läpinäkymättömiä sukkahousuja. Vapaa-ajalla Poppy valitsee päälleen mieluiten suuren villapaidan, ja jonkinlaisen hameen tai legginssit. Hän pyrkii aina pukeutumaan lämpimästi, sillä Poppyllä on melkein aina kylmä. Huivit ja pipot ovat myös aika yleisiä hänen yllään. Tytöllä on aina oikean kätensä nimettömässä ohut, hopeinen sormus. Sormus on yksinkertainen ja mitättömän näköinen, mutta sillä on suuri merkitys Poppylle.

Historia:

Learmothin velhosuku on pieni, ja harva on oikeastaan edes kuullut siitä. Poppyn isä, Edward Learmoth, työskentelee Taikaministeriössä, mutta tekee vain huomaamattomana paperihommia. Hänen äitinsä Mary puolestaan oli jästi, joka meni naimisiin Edwardin kanssa molempien ollessa nuoria. Poppy syntyi pari vuotta häiden jälkeen, ja jäi pariskunnan ainoaksi lapseksi. Tytön ollessa 5-vuotias, Mary kuoli noin vuoden sairastelun jälkeen. Poppyllä ei siis ole äidistään selvää muistikuvaa, mutta hän kantaa silti mukanaan aina sormusta, jonka Edward antoi Marylle heidän alkaessaan seurustelemaan.

Poppy aloitti Tylypahkassa normaalisti ollessaan 11-vuotias. Hänen ensimmäinen vuotensa meni hyvin, ja hän osoitti erittäin etevän noidan merkkejä. Poppyllä ei ollut juurikaan hyviä ystäviä, mutta hän tuli hyvin toimeen muiden opiskelijoiden kanssa, eikä hän oikeastaan ollut yksinäinen. Toinen ja kolmas kouluvuosi menivät myös samalla tavalla. Kolmannen kouluvuoden loppupuolella Poppy kuitenkin sairastui vakavasti, ja hän joutui palaamaan lopulta kotiin pari viikkoa aikaisemmin kuin muut.

Tyttö sairasteli koko kesän, mutta syksyn tullessa hän alkoi viimein olla terve. Tauti oli kuitenkin jättänyt jälkensä, sillä se oli vienyt mukanaan suurimmaksi osaksi Poppyn kuulon. Ei tyttö kuuro ole, mutta hänen on nykyään erittäin vaikea kuulla juuri mitään. Tämä yllättävä kuulon osittainen menetys muutti ennen niin pirteän tytön hiljaisemmaksi, aremmaksi ja sulkeutuneemmaksi, ja kouluun tullessaan hänen oli vaikea selittää muille mitä oli tapahtunut. Ne, jotka eivät tunteneet häntä ennen, eivät välttämättä tiedä jonkin muuttuneen, joten joskus häntä pidetään vain outona. Poppy ei oikeastaan häpeä ongelmaansa, mutta ei välttämättä kerro sitä ensimmäisenä itsestään, ellei asiasta sitten kysytä.

Nippelitietoa:

- Poppyn suojelius on metsäjänis
- Sauva haapaa, ytimenä lohikäärmeen sydänjuurta, 9 ¾" ja taipumaton
- Poppyn kuulo on erittäin huono. Hän ei kuule kaukaa juuri mitään, vain kaikkein kovimmat äänet. Lähellä Poppyn saattaa olla vaikeaa kuulla normaalia puhetta, varsinkin jos toinen puhuu todella nopeasti, ja kuiskailua tyttö ei kuule ollenkaan. Hän ei ole vielä oppinut lukemaan huulilta, eikä myöskään viittomakieltä, sillä Poppy ei tunne siihen tarvetta, sillä hän pystyy kuitenkin kommunikoimaan melko normaalisti. Tyttö osaa puhua täysin normaalisti, mutta puhuu yleensä aivan liian hiljaa, sillä hän pelkää huutavansa.
- Poppyn käsiala on todella selvä ja kaunis. Hän rakastaa kaikenlaista kirjoittamista, vaikka yleensä hänen raapustuksissaan ei ole mitään järkeä. Tyttö nauttii myös piirtämisestä, vaikka hän ei olekaan siinä erityisen hyvä.
- Koulussa Poppyn lempiaine on loitsut, ja hän menestyy siinä hyvin. Hän nauttii myös lentämisestä, mutta ei pidä huispauksen pelaamisesta, vaikka olisikin siinä hyvä. Poppy menestyy kaikkein huonoiten pimeyden voimilta suojautumisessa.
- Poppy rakastaa kurpitsaa, lintuja ja kuumia juomia. Hän vihaa kylmyyttä ja yllätyksiä.
- Tyttö ei pelkää hyönteisiä tai hämähäkkejä, ja onkin huoneessaan se jonka puoleen käännytään kun jossain on epätoivottu hämähäkki.
- Poppy asuu isänsä luona pienessä asunnossa Lontoon laitamilla. Hänen huoneensa on oikeastaan vaatekaappi, ja isä nukkuu levitettävällä sohvalla, mutta tyttöä tämä ei haittaa. Poppy ei tiedä, miksi hänen isällään ei ole rahaa, ja hän ei ole udellut asiasta.
- Isänsä huonon rahatilanteen takia Poppyn koulutarvikkeet ovat hyvin pitkälti ostettu käytettyinä, tai ne on peritty joltain sukulaisilta.

Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 23.9.2018

Nimi: Utophe

14.09.2018 17:19
Nimi - Louie Stephen Cotton
Syntymäpäivä - 20.11
Verisääty - Puhdasverinen
Vuosiluokka - 5lk
Tupatoive - Rohkelikko

Luonne - Louie on hajamielinen, lähes aina hieman hämmentynyt ja jatkuvasti ajatuksissaan. Hän miettii kaiken yksityiskohtia myöten läpi ja panikoi, jos jotain asiaa ei selitetä hänelle tarpeeksi hyvin. Louie on nimittäin helposti hutiloiva henkilö, joka ilman tarkkoja ohjeita saattaisi räjäyttää koko luokan.
Hyvien neuvojen myötä hän saattaisi taas tehdä tuosta noin vain vaikean loitsun, johon tarvittaisiin normaalisti paljon opiskelua ja työtä.
Voisi siis sanoa, että Louie on nopea oppimaan. Hänen työsuorituksensa riippuu kuitenkin täysin opettajista ja kanssaolijoista; jos häntä häiritsee, hän ei saa mitään hyödyllistä aikaan. Jos hänen antaa olla rauhassa, hän on oikea priimus.

Koska Louie on normaalia suositumpi oppilas, voisi luulla, että hän on ylimielinen tai rehvasteleva, “korkeampaa luokkaa” oleva teini, mutta se on täysin väärin. Itseasiassa Louiea harvoin näkee tupansa ulkopuolella vapaa-aikana. Hän pysyy mieluiten rauhallisissa tiloissa, joissa hän voi ajatella ja vain olla. Hän rakastaa syvällisiä keskusteluja, eikä viihdy suurissa ryhmissä, mikä on aika ristiriitainen piirre siihen, ettei hän ole introvertti - tai edes ambivertti.
Louie nimittäin viettää mielellään aikaa muiden kanssa. Hän tutustuu nopeasti muihin ihmisiin, on hyvin sympaattinen eikä ole se kaikista hiljaisin keskustelija.

Yksi vahvin luonteenpiirre Louiessa on romanttisuus; hän on aina ollut hieman flirttaileva ja vihjaileva, vaikkei tarkoittaisikaan mitään erityistä. Louien huumori on hyvin yksinkertainen ja siihen liittyy kevytmieliset iskurepliikit. Yleensä hänen hymynsä, silmäniskunsa ja ystävälliset kehunsa saattavat kuitenkin herättää väärinymmärrystä, kun luullaan, että hän on ihastunut; päinvastoin - Louie flirttailee vain kavereille ja tutuille ja näyttää ihastukselleen tai kumppanilleen rakkautensa sitten paljon vahvemmin. Silloin hän on paljon suorasukaisempi ja romanttisempi.

Tyynestä luonteestaan huolimatta Louiessa virtaa pelottoman sankarin verta; hän ei pelkää ilmaista itseään ja on aina valmis uusiin seikkailuihin. Hänen halunsa koetella rajoja ja sääntöjä näkyy eniten siinä, että hän ei melkein koskaan käytä Tylypahkan yleisiä tiloja kulkiessaan luokasta toiseen. Niiden sijaan hän kulkee koulun salaisia reittejä pitkin, jotka risteilevät seinissä, maan alla ja joskus jopa katossa.
Louie on hyvin kilpailunhenkinen, minkä takia hän on aina todistamassa ja näyttämässä osaamisiaan. Hän ei pelkää ottaa haasteita vastaan ja ajautuu usein jopa vaarallisiin tapahtumiin.

Louie on hyvin uskollinen ystävä, ja jos joku pyytää häneltä neuvoja, hän on heti auttamassa. Hän tekee parhaansa ollakseen täydellinen ystävä, koska pelkää, ettei ole tarpeeksi hyvä kaikille muille. Loppujen lopuksi hän on kuitenkin helposti ahdistuva ja stressaantuva poika, jonka itsetunto sanoo välillä, ettei hän ole tarpeeksi.
Louie on se, jolle voi kertoa kaikki ilman pelkoa siitä, että hän kertoisi salaisuudet eteenpäin. Hän vaikenee asioista kuin muuri, eikä pukahda sanaakaan, ellei ole varma, että tiedon kertominen eteenpäin auttaisi tai pelastaisi jonkun.

Kuva/Faceclaim - Finn Wesley
Siviilisääty & Suuntautuminen - Seurustelee Erin Princen kanssa. Suuntautumiseltaan Louie on hetero, mutta hän ei mielellään lokeroi itseään
Pelaaja/Kirjoittaja - Utophe

Ulkonäkö - Noin 174 senttimetriä pitkä Louie on lihaksikas, mutta ei harteikas tai muutenkaan hirveän isokokoinen. Häneltä puuttuu ylväs ryhti, joka saisi hänet näyttämään urheilijalta. Nyt hän näyttää vain tavalliselta kukkakepiltä, joka vain sattuu olemaan hyvännäköinen.
Louiella on kulmikkaat, kapeahkot kasvot, joihin sisältyy vahva nenä ja täyteläiset punaiset huulet. Hänellä on myös suuret, tummanvihreät silmät, joissa on ruskean eri sävyjen vivahteita. Hänen ripsensä ovat pitkät ja poskipäät korkeat, mikä saa hänet näyttämään viehkeältä ja miellyttävältä.
Louien kulmakarvat ovat mustat, kuten myös hänen paksu sotkuinen tukkansa, joka on takaa lyhyempi kuin edestä.
Pukeutumistyyliltään Louie lähentelee eniten stereotypistä massateiniä; Levi’s paidat, Thrasher -huppareita, kalliita kenkiä ja hienoja farkkuja.
Hänellä ei oikein ole omaa pukeutumistapaa, vaan sattuu vain kulkemaan muotivirran mukana. Louie ei ole koskaan erottunut joukosta, eikä hän edes halua tehdä sitä, minkä takia hän pukeutuu mahdollisimman samalla tavalla kuin muutkin.

Louiella on keskikokoinen, X:n muotoinen arpi vasemmassa olkapäässään. Se tuli, kun hän lensi kilpaa huispausmestarin kanssa.
Hänellä on muitakin arpia, mutta ei yhtä isoja ja huomiota herättäviä. On polvitaipeissa, takaraivossa, selässä ja kyynärpäissä.
Louiella on myös tummanruskea syntymämerkki lantiossaan. Se näyttää pehmeämuotoiselta ja epämääräiseltä möykyltä, mutta ne, joilla on tarpeeksi mielikuvitusta, voivat hahmottaa siitä tonttu- tai velholakin muodon.

Historia - Iso-Britannian pääkaupunkiin Lontooseen syntyi pieneen mutta kotoiseen perheeseen Louie Cotton, joka jo nuorena pääsi tutustumaan velhomaailman saloihin. Hänen perheeseensä kuuluu isä, mummi ja isosisko. Perheen isä Matthew Cotton on tunnettu, mutta ei kovinkaan rikas kirouksien tutkija ja rikkoja. Hänet kutsutaan vain äärimmäisissä tapauksissa, kun tarvitaan kovia ja vaarallisia keinoja. Nuoruudessaan hän oli huispaus-mestari, Rohkelikon suosituin oppilas. Samaa havittelee hänen esikoisensa Scarlett Cotton, joka seuraa isänsä jalanjäljissä.
Scarlett on Louiea vuoden vanhempi, eivätkä he tule oikein juttuun. Toki he välittävät toisistaan, mutta riitoja ja erimielisyyksiä on paljon.
Ehkä rakkain ja tärkein perheenjäsen Louielle on hänen mumminsa, joka piti hänestä huolta silloin, kun muut olivat tekemässä 'velhojuttuja'. Hänen mumminsa oli myös Rohkelikosta. Hän oli ollut kaksikymmentä vuotta Tylypahkan opettajana, kunnes oli alkanut tutkimaan historiaa ja lopulta jäänyt eläkkeelle.

Louien varhaisvuodet olivat hyvin rauhallisia. Hän oli tyyni jo lapsena, eikä joutunut turhiin draamoihin tai seikkailuihin, kunnes hän sai ensimmäistä kertaa koskea luutaan. Huispaus kulki hänen veressään; hänen koko suuri sukunsa ja pieni perheensä rakasti huispausta ja jotkut olivat olleet kapteeneita ja jotkut jopa kuuluisia ja rikkaita mestareita.
Louie sai 8-vuotiaana ensimmäisen luutansa mummiltaan, Sophielta. Hän ei tietenkään saanut lentää ilman ammattilaisen läsnäoloa, mutta se oli kuitenkin iso juttu Louielle, vaikka luuta ei ollutkaan mikään uusin ja hienoin. Se oli ennen kuulunut hänen vaarilleen, joka oli ollut kuuluisa kapteeni - ja menettänyt henkensä ottelussa 24-vuotiaana.

Kun Louie täytti 11-vuotta, hänen sisarensa oli jo aloittanut velhokoulun Tylypahkassa. Scarlett oli muutenkin jo paljon syvemmällä taikuudessa kuin Louie, sillä hän opiskeli paljon jo nuorena.
Jo ensimmäisestä koulupäivästä lähtien Louien suurin unelma on tulla tupansa huispauskapteeniksi. Hän harjoittelee ahkerasti ja rikkoo jopa sääntöjä parantaakseen omia kykyjään.
Louie tarttuu jokaiseen haasteeseen ja kilpailuun ja vastustaa jopa vahvempiaan. Kerran, kun hän alkoi lentämään kilpaa mestarin kanssa tiheän metsän läpi, jotkut sanoivat, ettei hänellä ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Syy voi olla joko se, tai sitten hänen rohkeutensa ja tahtonsa todistaa itseään.
Louie tietenkin hävisi kilpailun, mutta ei tästä lannistunut. Hän kyllä tietää, milloin toinen on häntä ylivoimaisesti parempi. Hän ei vain anna sen estää itseään.

Toisena lukuvuotena Louie löysi ensimmäisen salakäytävän. Se oli käytännössä vahinko, joka johti vuosia kestävään rutiiniin. Häntä ei enää näkynyt koulun käytävillä, sillä hän tutki salakäytäviä ja kulki niitä pitkin paikasta toiseen. Kesti kaksi vuotta, kunnes hän tiesi jo melkein kaikki reitit. Tietenkin hän oli käyttänyt apunaan Kelmien karttaa, jonka hän oli saanut nimettömältä apurilta, joka oli kuullut, että Louie tarvitsi paljon rauhaa kehittyäkseen. Se saattoi olla lahja opettajalta, siskolta tai jopa mummilta - Louie ei koskaan saanut tietää.
Muutaman kerran Louie on jäänyt kiinni seikkailuistaan, sillä kaikki salakäytävät eivät olekaan niin salaisia haamujen ja vartijan käyttäessä niitä. Hän ei ole kuitenkaan koskaan joutunut suuriin ongelmiin, sillä hän onnistui saamaan kaiken näyttämään vain vahingolta. Nykyään Louie osaa liikkua lähes huomaamattomasti pimeillä käytävillä, eikä häntä ole helppo käräyttää.

Louie pääsi jo toisena vuonna tupansa huispaus-joukkueeseen, mikä oli positiivinen yllätys. Neljäntenä vuonna hän oli erittäin tunnettu ja suosittu huispauksen fanien keskuudessa.
Hän ei ole tai ollut mikään kaikista suosituin, mutta häntä kutsuttiin hiomattomaksi timantiksi, josta tulisi vielä jonain päivänä jotain suurta.
Louien kouluarvosanat laskivat hieman, sillä hän keskittyi nelosella vain lentämiseen. Vuoden loputtua hän lupasi ensimmäiselle ja nykyiselle tyttöystävälleen, että alkaisi opiskelemaan enemmän muutakin.

Nippelitieto
- Kuvakollaasi https://fi.pinterest.com/kuolemakorjaa/louie/
- Suojelius on husky
- Sauva on englantilaista tammipuuta, ytimenä feeniksin sulka. Taipumaton, 13” tuumaa pitkä
- Kammoaa ampiaisia, pieniä reikiä ja pelkää menettävänsä kaikki ystävänsä
- Rakastaa lohikäärmeitä, kentaureja, thestraleita ja muita vaarallisia olentoja
- Lempi kouluaineet ovat lentäminen ja suojautuminen pimeyden voimilta
- Lemmikkinä musta kissa, jonka nimi on Rose

Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 23.9.2018

Nimi: Róise

11.09.2018 20:06
Nimi: Treasa Esme Chaney
Syntymäpäivä: 23.11
Verisääty: Puoliverinen
Vuosiluokka: 3 lk
Tupatoive: Korpinkynsi

Luonne
Treasa, tuo tyyni ja tiedonjanoinen tyttö, on monelle suuri arvoitus. Hyvin harvat tuntevat hänet aidosti, johtuen siitä että hän tarvitsee aikaa voidakseen päästää ketään kunnolla ihonsa alle. Treasan luottamus ei ole ostettavissa, eivätkä tytön harvat ystävätkään tunne tuota täysin - hän on juuri niitä noitia, jotka itse päättävät, mitä muille haluavat paljastaa. Hän on kuitenkin hyvin intuitiivinen ja herkkä nuori, joka on kiinnostunut ympärillään olevasta maailmasta ja elämän pienistä salaisuuksista. Omalla tavallaan muita kohtaan Treasa on ehkä aavistuksen kyyninen, eikä kykene luottamaan muihin täydellisesti. Hän hallitsee kuitenkin leikiten small talkin ja kykenee normaaliin kanssakäymiseen, mikä ei pistä häntä puhumaan itsestään sen syvemmin. Omien ystäviensä kanssa tuo viettää mieluusti aikaansa. Ystävilleen hän on muutenkin lojaali ja uhrautuvainen - lähestulkoon sokea. Vieraita kohtaan hän ei lämpene niin helposti, ja kestää hetken ennen kuin voi rentoutua edes vähän tuntemattomien seurassa.

Tyttö on syvällinen ja terävä - niin mieleltään kuin kieleltään. Itseään kiinnostaviin asioihin tuo paneutuu perusteellisesti, ja hän osaa katsella asioita monista näkökulmista, punnitsee eikä vain näe kaikkea mustavalkoisten linssien läpi. Hän havainnoi ympäristöään jatkuvasti ja huomaa myös pienet asiat, joita muut eivät välttämättä tule ajatelleeksi, ja jotka voivat loppujen lopuksi olla yllättävänkin tärkeitä pikkuseikkoja. Treasa vihaa saamattomuutta ja onkin valmis viemään hänelle määrätyt asiat loppuun asti vaikka läpi harmaan kiven. Eri ulottuvuuksia ja totuutta etsiessään tyttö voi olla armottomankin itsekriittinen ja vaatii itseltään toisinaan hyvinkin paljon.
Treasan pinna on pitkä ja hermot vahvat, mutta kun ne katkeavat, kenenkään ei ole turvallista olla lähietäisyydellä.
Tytöllä on vahvat mielipiteet ja hän on niissä ehdoton. Tämä vihaa epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjamutia myöten, eikä pelkää ilmaista mielipidettään missään tilanteessa.

Ulkonäkö
Treasaa ei voi sanoa pitkäksi, mutta ei kovinkaan lyhyeksi, hän on tarkalleen 166 senttimetriä. Kropaltaan pienirakenteinen, hyvin jäntevä. Tytön torso on lyhyet mutta jalat pidemmät. Askeleet ovat kevyet ja lähes äänettömät, kissamaiset. Hartiat tuolla ovat kapeat ja rinnat suht pienikokoiset.

Treasan kasvot ovat soikean muotoiset ja malliltaan hieman pyöreähköt, aavistuksen lapsenomaiset. Nenä on pieni, kapea ja suorahko. Poskipäät ovat korkeat ja huulet sopusuhtaisen täyteläiset kokonaisuuteen nähden. Silmät ovat suurikokoiset ja väritykseltään pähkinänruskeat, joskin harmaaseen taittuvat. Laineikkaat, puoleenselkään asti ylettyvät hiukset ovat luonnostaan hailakan oranssit, ja ne näyttävät värjätyiltä, mutta sitä eivät ole. Hiuksiaan tyttö useinmiten pitää vapaasti auki, mutta toisinaan kutrit saatetaan myös kietaista sotkuiselle nutturalle pään päälle, tai letille, miten Treasa itse haluaa. Kulmakarvat naisella ovat vaaleat ja lähes olemattomat. Kasvoja koristelee muutama pisama nenän päällä.

Vaatetuksissaan Treasa on varsin maanläheinen. Nainen on mieltynyt ruskeaan, valkoiseen, punaisiin ja muihin neutraaleihin vaatesävyihin. Kaulaliinat, huivit ja neulepuserot ovat naiselle omiaan, ja voisikin siksi melkeinpä sanoa, että punapää on joskus melko boheemi tyyliltään. Luonnollisuus ja mukavat vaatteet ovat hänelle kaikki kaikessa. Juhlallisemmissa tilaisuuksissa tuo kuitenkin pynttäytyy siistimmin, ja saattaa laittaa jopa meikkiä, mitä ei yleensä Treasan kasvoilla näe.

Kuva: https://tinyurl.com/yb582sj2 (unsplashista)
Siviilisääty & suuntautuminen: Sinkku, polyseksuaali.
Pelaaja/kirjoittaja: Róise

historia
Treasan jästisyntyinen puoli suvusta on kotoisin Irlannista, siksi hän sai myös kauniin irlantilaisen nimen. Tytön isä oli brittiläinen velho Gael Chaney, joka matkallaan Irlantiin rakastui nuoreen punahiuksiseen jästiin, Eimile Nic Consaidíniin. Róisen lisäksi perheeseen kuuluu hänen 16-vuotias isoveljensä, Antóin, joka käy myös Tylypahkassa.
Treasaa ei ole koskaan haitannut hänen puoliverisyytensä, sillä hän rakastaa perhettään. Tytön vanhempi veli Antóin on myös aina opettanut hänelle, että jokainen Tylypahkaan menevä noita ja velho samanarvoinen, oli sitten kuraverinen, puoliverinen tai puhdasverinen.
Tytön ollessa 10, hänen isänsä oli lähtemässä työmatkalle, mutta ei koskaan palannut, eikä liioin päässyt perille. Matkan aikana Gael oli kadonnut, ja pääteltiin, että hän oli menehtynyt jostain tuntemattomasta syystä. Se oli Treasalle hyvin kova pala purtavaksi, eikä hän tiennyt puoleen vuoteen, mitä olisi tehnyt, muuta kuin maannut sängyssään ja tuijotellut kattoon silmät punaisina itkemisestä.

nippelitieto
‣ Treasa on yllättävän luova. Hän on etevä sekä lahjakas kirjoittaja, ja juurikin kirjoittaminen on tytön tapa purkaa itseään.
‣ Tyttö lukee kaikenlaisia kirjoja, ja oppii parhaiten lukemalla. Jos Treasa saisi valita, hän lukisi koko ajan, minne ikinä menisikään.
‣ Treasalla on kaksi oikein hyvää ystävää. Samanikäinen, mustahiuksinen tyttö nimeltä Edwina Blaire ja hajamielisyydestään tunnettu poika, heitä vuoden vanhempi Thomas Roy. Molemmat ovat olleet tytön ystäviä jo hyvin pitkään.
‣ Tyttö on allerginen pähkinöille.
‣ Vasenkätinen.
‣ Hän pitää vanhojen kirjojen tuoksusta ja sateesta, molemmat rauhoittavat häntä.
‣ Suojelius on villikissa.
‣ Sauva on pyökkiä, se on sangen notkea, 11½ tuuma pitkä, sekä ydin sisältää yksisarvisen jouhta.

Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 14.9.2018

Nimi: Utophe

09.09.2018 15:13
Nimi: Grace Kendra Tate
Syntymäpäivä: 5.1
Verisääty: Puoliverinen
Vuosiluokka: 3lk
Tupatoive: Korpinkynsi

Luonne:
Grace on uteliaisuuden perikuva. Hänellä on loputon jano oppia oppia turhia ja tärkeitä asioita, jotka saattaisivat auttaa häntä elämän eri mutkissa.
Ei kuitenkaan voisi sanoa, että hän on hikipinko. Hän on kyllä looginen ja viisas, mutta koulussa hän pärjää vain kohtalaisesti. Gracella on nimittäin pahoja keskittymisongelmia, minkä takia hän ei pysty loistamaan tunneilla niin hyvin kuin pystyisi. Hänen todelliset lahjansa tulevat esiin vasta, kun on tosi tilanne käynnissä. Kun vaara iskee, Grace on se, joka tietää mitä milloinkin tehdä.

Kolme parhainta sanaa, jotka kuvaavat Gracea täydellisesti, ovat diiva, ekstra ja kovapäinen.
Hän elehtii paljon, liioittelee tapahtumia hämmentävillä adjektiiveilla ja on hyvin äänekäs, minkä takia häntä saatetaan pitää diivana. Grace ei kuitenkaan koskaan teeskentele; hän on aina oma itsensä, eikä hän siedä valehtelua, vihjailua tai mitään muutakaan epäsuoraan puhumiseen liittyvää. Hän arvostaa suorapuheisuutta, mutta kohteliasta sellaista; jokaisen tunteita täytyy arvostaa, eikä asioita saa sanoa niin, että toiset järkyttyisivät liian paljon.
Ystävällisyys, tahdikkuus ja ymmärtäväisyys ovat Gracelle piirteitä, joita hän rakastaa muissa ihmisissä enemmän kuin olisi tarpeen.
Diivasta päästään seuraavaksi ekstraan. Gracella on tapana olla se, joka tekee asioita, jotka eivät ole tarpeen tilanteeseen liittyen. Hän ei koskaan pysy varjossa, vaan loistaa kuin Naantalin aurinko ryhmän keskellä. Häntä ei ole koskaan vaikea tunnistaa.
Gracea voisi sanoa oudoksi. Hän puhuu paljon kummallisista asioista ja sanoo vitsejä, joita kukaan ei ymmärrä.
Kolmas adjektiivi, kovapäinen, kertoo Gracen tavasta luottaa vain itseensä. Hänellä on pahoja luottamusvaikeuksia, eikä hän yleensä kuuntele muita kuin itseään. Gracen tahtoa on vaikea horjuttaa, eikä hän muuta mielipidettään ennen kuin hänen sanansa on todistettu kirjallisesti ja toimellisesti vääriksi.

Muiden seurassa Grace on sosiaalinen, mutta ei energinen tai jatkuvasti puhuva. Hän on kyllä äänekäs, mutta hymyjä häneltä heruu harvoin, eikä hän oikein ymmärrä muiden vitsejä. Häneltä puuttuu myös jonkin verran empaattisuutta, minkä takia hänellä on vaikeuksia samaistua muihin ihmisiin.
Grace kyllä puhuu mielellään; hän rakastaa kaikkia ja kaikkea ja hän tietää paljon asioita, joista voi kertoa muille, minkä takia hän ei pysy hiljaa.

Jos joku tarvitsee apua tai tukea, Grace on ensimmäisenä kuuntelemassa. Häneltä ei yleensä kuitenkaan saa emotionaalista tukea, mikä johtuu siitä, että hän ei ole hyvä tunteiden kanssa, eikä hän ymmärrä muita ihmisiä. Hänen vastauksensa ovat yleensä kuin kirjasta saaden hänestä enemmän ongelmien ratkaisijan kuin tukijan.
Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei hän välittäisi. Grace on loppujen lopuksi hyvin rakastava ihminen, joka huomioi ystäviään ja jopa tuntemattomia mielellään.
Hän ei myöskään pelkää osallistua keskusteluihin. Jos hän näkee jonkun olevan kiusaamisen uhrina, hän puuttuu tilanteeseen välittömästi, mikä tekee hänestä pelottoman ja voimakkaan luontoisen.

Kuva: Natalia Castellar
Siviilisääty & suuntautuminen: varattu, biromanttinen demiseksuaali
Pelaaja/Kirjoittaja: Utophe

Ulkonäkö:
Nuoresta iästään huolimatta Grace on hyvin pitkä. Hän on 176 senttimetrinen, eikä kasvu näytä loppuvan ainakaan pariin vuoteen.
Ruumiinrakenteeltaan Grace on hoikka; hänellä ei ole leveyttä eikä sen puoleen muotojakaan ainakaan kehuttavaksi asti. Grace ei myöskään yritä peitellä solakkuuttaan mitenkään, vaan käyttää yleensä vaatteita, jotka vain korostavat hänen muotoaan.
Hänen pukeutumistyylinsä on hyvin tahdikas; kauluspaitoja, farkkutakkeja, suoria housuja ja valkoisia tennareita. Yleensä hänen asustaan löytyy myös jonkinlainen twisti, joka vie huomion kaikesta muusta. Joskus ne ovat suuret, kauniit korvakorut, kaulakoru, laukku tai vaikkapa jopa hattu tai panta.

Kasvot ovat Gracessa se eksoottisin kohta. Hänellä on täyteläiset, vaaleanpunaiset huulet, tummanruskeat suuret silmät sekä erittäin paksut mustat kulmakarvat, jotka eivät joskus edes näytä aidoilta.
Kulmakarvat ovat pitkät ja leveät, mutta myös tiheät ja hyvin muotoillut. Grace on oppinut käyttämään meikkejä niin, että ne sopivat hänen kulmiinsa ja tekevät niistä hillitymmän näköiset.
Gracen hiukset ovat taas pitkät - melkein jopa alaselkään asti ylettyvät. Ne ovat pikimustat, sileät ja pehmeät, mutta eivät lainkaan täydelliset. Niitä on vaikea hoitaa, sillä ne takkuuntuvat ja rasvaantuvat helposti.

Historia:
Rikkaaseen suurperheeseen syntynyt Grace on joutunut koko elämänsä ajan opiskelemaan paljon, jotta olisi voinut loistaa. Hänen äitinsä on hyvin tunnettu aurori, Mia Tate. Perheen isä on taasen poliitikko.
Grace ei halunnut olla seinäruusu edes omassa perheessään, minkä takia hänestä tuli nopeasti kuin toinen äiti, joka huolehti sisaruksistaan.
Gracella on kolme isosiskoa, yksi isoveli ja kaksi pikkuveljeä, jotka ovat kaksoset.
Hänen vanhemmat sisaruksensa käyvät kaikki Tylypahkaa ja ovat samassa tuvassa, Rohkelikossa. Grace on suvun ensimmäinen Korpinkynsi, mikä herätti monessa huomiota, mielenkiintoa ja jopa epäilystä.
Jo ensimmäisenä vuonna Grace kuitenkin osoitti, että hän ei ole suvun musta lammas. Hän opiskeli ahkerasti ja vaikka hän ei saanutkaan mitään parhaimpia numeroita, hänen kykynsä huomattiin opettajien keskuudessa ja hän sai kutsuja erilaisiin tieto- ja taitokilpailuihin, joissa Grace pärjäsi loistavasti.

Toisena lukuvuonna Gracen menestys tasaantui. Hän keskittyi sinä vuonna vain tutustumaan uusiin ihmisiin ja keräämään tietoa ympärillä tapahtuvista asioista. Grace piti huolen, että hänellä oli hyvät välit kaikkiin opettajiin. Hänestä tuli kuin vahingossa kaikkien miellyttäjä, joka ei aiheuttanut harmia.
Tietenkin oli opettajia, jotka eivät pitäneet hänen huonosta koulumenestyksestään, eivätkä kaikki ilahtuneet hänen uteliaisuudestaan, mutta loppujen lopuksi toinen vuosi Tylypahkassa meni erittäin rauhallisesti.

Vanhempiensa kanssa Grace ei ole koskaan tullut hyvin toimeen. Sisaruksistaan hän kuitenkin välittää ja hänestä on tullut hieman ylisuojelevainen sisko, joka ei halua, että hänen sisaruksensa kokevat vaarallisia seikkailuja tai tutustuvat vääriin ihmisiin.
Sen takia Grace joutui yleensä kiistoihin ja pieniin riitoihin sisarustensa kanssa. Hän ei kuitenkaan koskaan solvannut heitä ja osoitti rakkautensa ja pahoittelunsa jo nopeasti riidan jälkeen.
Nyt lähikuukausien aikana hän on ollut ollut niin keskittynyt kouluun, opiskeluun ja muihin ihmissuhteisiin, että hänen hyvä suhteensa perheeseen on alkanut hieman laimentua.

Nippelitietoa:
- Pinterest-kollaasi https://fi.pinterest.com/kuolemakorjaa/grace/
- Gracella on autismi
- Suojelius on thestral
- Hänellä on lumipöllö nimeltä Guacamowle
- Soittanut pianoa 5-vuotiaasta asti
- Sauva on mustaa pähkinäpuuta, 14 ½ tuumainen, erittäin joustava ja sen ytimessä on yksisarvisen jouhi
- Pelkää korkeita paikkoja
- Rakastaa huispausta
- Lukee paljon klassikkokirjoja ja kuuntelee klassista musiikkia

Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 14.9.2018

Nimi: Unisieppari

08.09.2018 23:30
Nimi: Luca Isaac Matthews
Syntymäpäivä: 28.2.
Verisääty: Puhdasverinen
Vuosiluokka: 2lk
Tupatoive: Puuskupuh

Luonne:
Luca on vaisu ja hiljainen poika, jonka löytää helpommin seinänvierustalta tekemässä omia juttujaan ja kuuntelemassa muiden keskusteluja hieman uteliaana. Hän on sivuosaan tyytyvä, itseään jopa vähättelevä velho, joka ei oikeastaan puhu kenellekään ellei toinen ole jo entuudestaan tuttu tai muuten vain ole pakko. Luca ei koskaan tuo omia mielipiteitään esille, peläten hieman toisten loukkaantuvan niistä, aika varovainen kun on. Velho on todella kiltti, ja pyrkii olemaan edes siedettävä, vaikka joku tulisikin ilman mitään ennakkovaroitusta ihan satunnaisesti yrittämään herättämään keskustelua, kaikesta mahdollisesta kiusaantuneisuudesta välittämättä. Luca pelkää konfliktitilanteita, ja sellaisen uhatessa hän pyrkii pakenemaan paikalta yhtä nopeasti kuin hänen perässään juoksisi joku taikasauva sojossa. Aina tilanteesta lähteminen ei kuitenkaan ole mahdollista, ja jonkin aikaa poika yleensä katsoo tilannetta hiljaa, jos ei itse konfliktiin osallistu, ennen kuin mahdollisesti jossain kohtaa yrittää mennä tappelevien osapuolten väliin. Jos Luca taas on itse konfliktitilanteessa jonkun kanssa, niin velhoa alkaa lähinnä itkettää, jos yrittääkin sanoa jotain puolustaakseen itseään.
Luca pitää yleensä niin itsensä, kielensä kuin tunteensakin hyvin kurissa, joskus ehkä vähän liiankin hyvin. Poika on tottunut kuuntelemaan muiden murheita ja harmeja, mutta ei osaa itse avautua niistä, eikä jokaisessa tilanteessa edes tunnistaa omiaan. Sen takia velho yleensä säikähtää itseään joka kerta, kun nämä tunteet pitkän ajan sisällä muhittuaan purkautuvat ulos. Lucan pitäisi opetella varautumaan moisiin, mutta ei hän oikein osaa ajatella niitä niin paljoa, että ymmärtäisi. Myös jatkuvan optimistisuuden yrittäminen ei aina auta, velho nimittäin jaksaa uskotella itselleen kerta toisensa jälkeen, ettei samaa tapahdu enää toiste.
Lucaa voisi jopa kutsua aikaansaavaksi nuoreksi velhoksi, jolla kuitenkin on valitettavia taipumuksia hätäisyyteen. Hän stressaantuu helposti, jonka takia haluaa saada kaikki tehtävät tehtyä ajallaan ja vaikka itku kurkussa yrittää opetella asioita, joissa on jo epäonnistunut kertoja. Luca haluaa olla sinnikäs ja haluaa osoittaa itselleen, että oppii kyllä jos yrittää. No, niinhän siinä myös usein käykin, vaikkakin urakassa saattaa kulua hieman liikaakin aikaa ja jopa kyyneleitä.
Muita sanoja, joilla Lucaa voisi kuvailla, ovat sotkuinen, huonotuurinen ja huolehtiva. Lucaa ei ole siunattu siisteydellä yhtään sen enempää kuin sosiaalisilla taidoillakaan, ja usein tämän pedin ympäristö on aika... omaperäinen. Huonotuurisuus on kulkenut velhopojan mukana oikeastaan aina, ja tavallaan hän itse melkein jopa uskoo olevansa kirottu, mutta onneksi kuitenkin vain melkein. Epätavallisen huono tuuri pojalla kuitenkin on, oli se kirous tai ei. Huolehtivaisuutta taas Luca osoittaa lähinnä perhettään ja ystäviään kohtaan, huolehtien näiden hyvinvoinnista melkein enemmän kuin omastaan. Hän suostuu aina kuuntelemaan ja yrittää auttaa heitä, vaikkei se aina onnistuisikaan ihan niin hienosti kuin miten velho sitä itse haluaisi.

Kuva/faceclaim: Piirrän joskus
Siviilisääty & suuntautuminen: Sinkku, ei ole toistaiseksi määritellyt suuntautumistaan
Pelaaja/kirjoittaja: Unisieppari

Ulkonäkö:
Luca on noin aika siro, noin 147cm pitkä poika, jonka paino lähentelee normaalipainon alarajaa, mutta onnistuu kuitenkin juuri ja juuri pysymään paremmalla puolella. Pojan vaatteissa on harvemmin paljoa väriä, mieluiten hän kääriytyy mitäänsanomattomaan harmaaseen ja mustaan, mutta on Lucalla muutama väreiltään hillitty paita, niitä hän tosin käyttää aika harvoin. Mieluiten velhopojalla on päällän siskonsa vanha, itselleen liian iso harmaa hihaton huppari, johon hän saattaa kääriytyä jopa viikkojen ajaksi. Lucan vaatteet ovat pääasiassa käytettyjä perheen tilanteen takia, mutta poika on kasvanut sellaisen parissa eikä häntä itseään haittaa se oikeastaan yhtään.
Lucan hiukset ovat sileät ja suorat, ja niiden epätasaisesti leikatut latvat roikkuvat melkein pojan keskiselälle asti. Hiusten jakaus kallistuu yleensä jompaan kumpaan sivuun enemmän tai vähemmän, joka aiheuttaa velhopojalle hiustensa viemistä korvansa taakse pois silmien tieltä. Hiukset ovat lähes poikkeuksetta auki, koska poika ei pidä siitä miltä näyttää hiukset kiinni, jonka takia ne ovatkin yleensä niin puhtaat kuin Luca on ne saanut. Pojan silmät ovat harmahtavan vihreät ja ylöspäin nousevat, ja niiden alla on jo tummahkot rinkulat muistuttamassa univelasta ja stressistä.

Historia:
Lucan ydinperheeseen kuuluvat äiti Grace Matthews sekä sisarukset Isla (Rohkelikko), Thea ja Maurice. Perheen suhdekuviot ovat kuitenkin hieman... noh, monimutkaiset. Gracella on nykyään etäsuhde ranskalaisen, puoliverisen velhon Lionel Marchalin, ja kolmevuotias Maurice on heidän yhteinen lapsensa. Islalla, Lucalla ja Thealla on keskenään sama isä, Isaac Matthews, joka lähti perheestä Lucan ollessa neljän ja Thean vain vuoden vanha. Isla taas ei ole Gracen lapsi, mutta 14-vuotias, yksi Lucan läheisimmistä ihmisistä ikinä, ei jästiäitinsä Eilidhin jälkeen suostunut muuttamaan isänsä luokse, joten Grace suostui (Eilidhin hyvänä ystävänä) majoittamaan tytön taloonsa. Thea taas on tällä hetkellä kymmenen vuotias. (tässä myös linkki kämäiseen sukupuuhun koska tämä on ehkä vähän sekavaa https://i.imgur.com/QwRsaGi.png )
Lucalla ei ole mitkään erityisen lämpimät muistot isästään, itseasiassa hänellä on vain hämäriä muistikuvia, joista ei kuitenkaan edes halua tietää, ovatko ne oikeita. Isaac ei oikeastaan pidä perheeseensä mitään yhteyttä, mutta Isla on kertonut velipuolelleen, että miehellä on todennäköisesti irtosuhteita vähän siellä sun täällä. Mies kuitenkin itse väittää syyksi vain, että tällä on kuulemma omatkin murheensa, eikä hän halua sotkeutua soppaan, joka ”ei hänelle enää kuulu.” Erityisesti ex-vaimonsa kanssa hänellä on aika kireät välit, ja silloinkin jos hän on yrittänyt tulla lapsia näkemään, on Grace sen evännyt ja käännyttänyt miehen jyrkästi takaisin.
Lucan ensimmäinen oppivuosi Tylypahkassa oli varsin tapahtumantäytteinen. Hän tutustui moniin ihmisiin, esimerkiksi Mairi Douglasiin (Puuskupuh), Matilda Snowiin (Rohkelikko), Sam Lyoniin (Puuskupuh) sekä Cleo Tantarukseen (Korpinkynsi). Vuotta vanhempi Mairi adoptoi Lucan lähes välittömästi lajittelun jälkeen, ja Matildaan hän tutustui siskonsa Islan kautta sekä erään kiusaamistapauksen yhteydessä. Sam on yksi Lucan huonetovereista ja läheisin ystävä saman tuvan sisällä, ja Cleo taas on hyväntahtoinen korpinkynsi, joka rauhoitteli Lucaa, kun tälle iski paniikkikohtaus ennen lajittelua. Cleo ja Sam hieman kilpailevat Lucan ystävyydestä, Sam huomaamattomammin ja Cleo taas äänekkäämmin.

Nippelitieto:
x Luca rakastaa kaikkea söpöä, erityisesti pörröisiä eläimiä
x Lucan lapsuudenystävä aikoinaan tartutti pojalle tämän puhetavan, jossa hän korvaa esimerkiksi sanat minä ja sinä sanoilla mie ja sie. Kyseinen ystävä kuitenkin kuoli jäätyään auton alle, ja vaaliakseen tämän muistoa, velhopoika on pyrkinyt pitämään puhetapansa samanlaisena kuin ystävällään.
x Lucan toinen nimi, Isaac, tulee suoraan tämän isältä. Poika kuitenkin pitää sen mieluiten omana tietonaan, eihän se nyt ihan kenelle tahansa kuulu. Sitä paitsi, ei hän oikein edes pidä siitä nimestä
x Lucan perhe asuu kerrostaloasunnossa Lontoossa
x Sauva on pajua, noin 13½ tuumaa, taipuista, ytimenä yksisarvisen jouhi
x Luca haluaisi kovasti kissan, mutta kerrostalo ei hyväksy lemmikkejä huoneistoissa, joten se jää vain haaveeksi
x Lucalla on todennäköisesti jonkinlainen ahdistuneisuushäiriö


Vastaus:

✔ Hakemus hyväksytty 14.9.2018

©2018 Unohtumaton Tylypahka - suntuubi.com