Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eteishalli

Monet meistä niin velhoista kuin jästeistä ovat joskus edes ohi mennen kuulleet mainittavan nimen Harry Potter. Osa on ehkä lukenut samaa nimeä kantavat J.K. Rowlingin kirjoittamat kirjat kannesta kanteen, kun taas toiset ovat katsoneet läpi elokuvat tai tutkineet pelien tasot useampaan kertaan. Jotkut ovat tehneet kaiken tämän ja lausuneet rikkoutumattoman valan Rowlingin luoman velhomaailman kanssa, missä melkein mikä tahansa on mahdollista. Mutta oletko koskaan törmännyt tai päässyt tutustumaan virtuaaliseen taikakouluun tai Tylypahkaan?

tervetuloa tylypahkaan

Olet onnistuneesti ilmiintynyt Unohtumattomaan Tylypahkaan, joka kuuluu virtuaalisten taikakoulujen yhteisöön. Virtuaalisissa taikakouluissa ideana on yleensä joko tarinoiden kirjoittaminen tai roolipelaaminen, omassa Tylypahkassamme liittyjille tarjotaan mahdollisuus kumpaankin. Olit sitten vanha konkari tai uusi vasta-alkaja taikakoulujen maailmassa, voit halutessasi liittyä joukkoomme luomalla oman hahmosi, jonka kautta pääset seikkailemaan Tylypahkassa ja muualla velhomaailmassa. Oman mielen ja maun mukaisesti tarinoiden ja roolipelaamisen lisäksi voi myös osallistua erilaisiin kilpailuihin, pelata huispausta oman tuvan joukkueessa tai ihan vain istua alas oleskeluhuoneessa ja tutustua muihin.

Jos kiinnostuit, voit suunnata tutkimaan Tylypahkaamme tarkemmin, mutta muistathan varoa vahtimestari Voroa ja hänen kissaansa Norriskaa! Kaikille alueille ei ole välttämättä sallittua päästä, mutta kukapa nyt ei seikkailusta innostuisi? Tutkimusmatkan voi päättää pöllötorniin, missä on mahdollista jättää niin käden- kuin jalanjälkensä esimerkiksi tervehdyksen tai palautteen muodossa. Myös ohikulkijat ovat tervetulleita jättämään tervehdyksensä pöllötornista löytyvään vieraskirjaan!

ystävällisin sauvan heilautuksin,
Erin Prince, Korpinkynnen valvojaoppilas
 

viimeisin lausuttu loitsu

02.10.2018 Ylläpidon puolelle palattu ja viimeiset muuttohommat taputeltu tehdyiksi. Roolipeli pistetty käyntiin! Viikko sitten hyväksytyt oppilaat lajiteltu: tervetuloa Rohkelikkoon Louie Cotton ja Poppy Learmoth ja Luihuiseen Lucy Morgan! - Erin Prince 14.09.2018 Viimeisen parin viikon ajan on ollut paljon taustapäivittelyä ja -rakentelua. Ensimmäiset oppilaat ovat myös liittyneet ja heidät on lajiteltu omiin tupiinsa: tervetuloa Puuskupuhiin Luca Matthews ja Korpinkynteen Grace Tate ja Treasa Chaney! - Erin Prince
23.10.2018 - varhenna loitsus - 23.10.2018
hormiverkko - kelmien kartta - ilmoitustaulu

©©© - copyrights / tekijänoikeudet - ©©©

Unohtumaton Tylypahka perustuu J.K. Rowlingin kirjoittamaan Harry Potter -kirjasarjaan

©2018 Unohtumaton Tylypahka - suntuubi.com